perjantai 22. elokuuta 2014

Astrologia voi olla hauskaakin!

Mars naurattaa. Naurattaa kai sen kulmakin, onhan se sekstiilissä syntymäkarttani Marsin kanssa. Avautumassa, avaamassa uusia ovia, antamassa palkkioita. Tekemisen iloista meininkiä. Vaikka sekstiili muodostuukin märästä Skorpioni Marsista ja kitsaan maallisesta Neitsyt-Marsista, METSÄT OVAT TÄYNNÄ MARJOJA  JA SIENIÄ!! 


Saturnus on edelleen vaikuttamassa Rosa-asteroihini. Askartelen ruusuilleni tukeja, jotta ne eivät laahaisi pitkin maata ja huiteleisi miten sattuu. Onni-ruusulla on onnentupansa. Ranskanruusulla eiffeltorninsa. Kirkonruusulle piirtelin malliksi kirkontornia ja Tarja Haloselle muistoksi Kultarannan torniosiota. Kikatellen niitä suunnittelen. Oikeita sekstiilituotteita kerrassaan. Kuvan jätepuusta askartelemani aita auttaa kultapalloa, mutta tuolilla ei nyt ehditä istuskella.

Kun Marsin sekstiili puhuu palkkioista, niin todella metsä avaa sylinsä ja palkkansa. Samoin oman pihan kurtturuusut avaavat kukkiansa ensimmäistä kertaa. Kiitos, kiitos! 

Ja nauratti kovasti, kun luin astron transiittitulitusta samaisesta kuviosta. Jotakin salassa pitämääni haavetta tuon julki. Joo. Enpäs voi sanoa astrologiaharrastuksesta mitään suurempaa haavetta, enemmänkin haastetta, mutta tosi on, että astrologiaa pidetään, kumma kyllä, vieläkin usein salassa. 

Ei ukko-kultakaan aikoinaan uskaltanut sisarelleen ilmaista, että vaimo on astrologiakursseilla, vaan pyöristi sen 'jonkinlaisella hoitoalan kurssilla'. Ei ole enää ukko-kultaa eikä sisartakaan. Vaimo rellestää miten sattuu.

Eli uskalsin tehdä kyselyä facebook-sivuston ystäville, jos joku olisi kiinnostunut astrologiasta. Yleensä tykkäämisiä on pilvin pimein. Nytpä sitä ei ollut. Kyllä se hämmentää monia. 

Mutta tätäkö tämäkin avautuva sekstiili sitten ilmentää. Jotakin uutta kehiin! Sieltä sateisen salaiselta skorpionilammesta pinnalle vain ihmisten hämmennettäväksi. Siinä on neitsytmäiselle analysoinnille oma paikkansa nyt.

Hauska sattuma sekin, että Merkurius on yhtymässä Marsiini. Vai onko tämä edes hauskaa? Se voi olla varoituskin. 

Astrologia on puhunut!

5 kommenttia:

  1. Ei taija olla vielä ihan tarkkana nuo.. Merkuriuskin on vasta 13 Neitsyt.
    tr Marshan yhtyy sitten sun Chironiin, joka oli myös astrologian opettajaksi mainittu..:)
    ja tr Uranus väljästi nyt yodin kärkenä "nostattaa" tunnelmaa tai jotain..

    Muuten, tää sun blogin Saturnuksen harmaa pohja on pikkasen hankala silmälle,
    jos jostakin saa urputtaa näin kvinkunssilla..

    VastaaPoista
  2. Mars yhtymä Merkurius 24-28.8. Olen ajatellut, että se toimii aina vähän ennakkoonkin ja viiveellä taas. Niin kuin asiat yleensä. Ja että Chiron ja Mars astrologian opettajana. Eihän! Olen ajatellut, että viimeistään silloin nyrjähtää nilkkaani tuolla märissä metsän mättäissä.

    Kiitos, kun huomautit väristä. Saturnuksen? Ajattelin sitä koko astrologian. Tärkeää. Raudanlujaa.

    VastaaPoista
  3. Onkohan väri nyt parempi? En millään luopuisi harmaasta. Itsekin yhtä harmaa.

    VastaaPoista
  4. Mietin kovasti mitä tuon astrologiatietoni kanssa teen. Facebookista löytyi neljä kiinnostunutta. Gmailista löytyi viisi kiinnostunutta. Siis näin tuttujen ja ystävien kesken. Siinä olisi turvallista aloittaa vaikka kurssitus toiminimeni alla.

    VastaaPoista
  5. Oliskohan tuon Leijona-värähtelyn vaatimuksia?

    VastaaPoista

Olen tosi iloinen kommenteistasi!