tiistai 26. helmikuuta 2013

Mars laahaa...


Mars laahaa…tai sitten minä!  Jossakin piilossa on sen energia, Marsin ja minun!

 
Siis olen todella antanut itseni vajota tähän lilluvaan Kalat-tunnelmaan. En saa itseäni liikkeelle. Haaveilen ja suunnittelen vain. Ei se auta talon pidossa, jos puolittain käyn luomassa lumet katolta, jos rääpäsen jotain nurkkaa siirtämällä tavaraa toiseen nurkkaan tai potkaisen pikkumatkan potkurilla postiluukulle ja pukin kottikärryillä puita (sekin vajaa). Tai raapustelen tekstiä vähän sieltä ja täältä. Ja sitten sallin itselleni löhöämisen ja ’jonkin’ odottelun. 

Voi että on ihana syyttää jotain muuta! Kalat-Marsia!

Kuinka  sopivat sanat löydän tästä Marsin transiitista joka tätä viikkoa värittää harmaudellaan.

Mars avautuva neliö Jupiter

Mars neliö Jupiter saattaa transiittina saada olosi tuntumaan totaalisen tyhjältä ja hylätyltä etenkin sellaisessa tilanteessa, jossa et ole pystynyt säilyttämään kunnollista motiivia päivittäiselle toiminnallesi joko työn tai harrastusten kautta. Ympäristö ja sosiaaliset instanssit kääntävät tylysti selkänsä kaikille sellaisille toimille ja suunnitelmille joista et syvällä sisimmässäsi pysty nauttimaan. Tekemäsi työn määrä ei koskaan korvaa laatua ja nyt tulet näkemään kummasta sinun projekteissasi on kysymys. Karvaat pettymykset koettelevat kaikkia odotuksia, joita olet itsellesi mitannut työn määrällä. Raatajaa ei kunnioita työnantaja yhtään sen enempää kuin sosiaalinen järjestelmäkään. Ilolla työnsä ja harrastuksensa hoitavaa ihmistä kunnioittavat kaikki ja sikäli kun kuulut tähän iloiseen jengiin niin eipä tämä aika onnistu sinun mielenrauhaasi häiritsemään.”

No, on niitä ollut iloisiakin kohtaamisia (Venuksella on ollut hyvät kuviot). Sekin paljon, että pistän kengät jalkaani ja kohtaan jotakin! Tai laitan kutsun menemään. Mutta Jupiter onkin merkittävä planeetta kartallani, se auttaa ylös minut vaikka likaviemäristä ja siksi silmäilen nyt sitä vähän enemmän. Mars lilluu vesissä, kun taas Jupiter palaa halusta toimia. Onhan sentään Marsin seuraava kuvio Jupiterille energioita helpottavampi kolmio. Mutta muistan kyllä tilanteen, kun Mars oli yhtymässä Jupiteriin, tein hyvin ratkaisevan liikkeen tulevaisuutta nähden. Nyt vain odottelen.

Tuo suuren suuri Neptunus pulleine vatsoineen peittää kaiken muun. Se on nyt etummaisena! Koko kuukautta on ohjaamassa myös jokin voima, joka lyö hartiat koholle, nimittäin Pluton neliö Neptunukselle. Jostakin tulee pelkoja, vaatimuksia ja muutosehdotuksia, mutta en voi muuta kuin yrittää laskea hartioita alas. Tekisi mieli tarttua enemmänkin johonkin, mutta sitten peräännyn, pelottaa...

Tuo Neptunukseni kartallani on kilttiä Vaakaa. Tekee mieli ’raivota’, mutta jokin estää. Samalle Neptunukselleni tulee myös Jupiterin sulkeutuva kolmio, joka kilkuttelee taivaallisia ääniään ja saa minut rakentamaan pilvilinnoja. Henkinen minä siellä laulelee ilon virsiä, vaikka egoni ei sitä kuulekaan. Lupailee kuun taivaalta, mutta ego ei salli noin kaunista, sanoo että pyh!. Eihän sitä nyt kuuseen kurkoteta, ei! Vaikka tällaistakin Tanhua on tälle kuviolle kanavoinut kosmisilta energioilta, mutta varmaan tuolloin hänelläkin on ollut Neptunus-imartelut äärimmillään:

Jokainen yritys ja suunnitelma, jota olet lähtenyt toteuttamaan ja vienyt eteenpäin intuitiosi ja vaistosi erehtymättömiä suosituksia kuunnellen tulee tällä jaksolla saamaan osakseen niin valtaisaa tukea ja useita kokonaan uusia toteuttamismahdollisuuksia ettei sinulle tällä hetkellä jää pienintäkään epäilystä ettetkö olisi juuri sinulle kuuluvien asioiden kanssa tekemisissä. Onneksi olkoon kaikista tällä jaksolla kohtaamistasi menestyksen ja kunnian hetkistä, sillä vahvan itseluottamuksesi nimissä olet takuulla menestyksesi ansainnut…

Haluan pois tästä Kalat-Marsin luuhailulta!

torstai 21. helmikuuta 2013

Puolet Marsin kierrosta mennyt!

Nyt on sitten Mars oppositiossa karttani Marsiin, eli puolet Marsin kyytimatkasta on mennä hurruuteltu.
Vieläkö jaksan tutkia Marsia vuoden verran lisää? 

Kyllä jaksan, tämä on vain mielenkiintoista ja hauskaa. Oppii astrologiasta monenmoista. Ainakin katselemaan Marsin näkökulmasta tuota astromaailmaa.

Miten juttelee Kalat-Marsin mainingit minun Neitsyt-Marsini maata? Hioen ainakin. Hioen Neitsyen särmiä. Ei kaiken tarvitse olla viivasuoraa, ainakaan sen rannan. Ei kaikkea tarvitse aprikoida niin järkevästi. Ei muuta kuin keinahdella aaltojen tahdissa. Tämän kuun loppuun asti kestää tämä transiitti, ja huomaan, että monta asiaa mietin uudeksi. Ainakin tänään jo peruin yhden toiminnon, tuntui vähän liian raskaalta. On pakko ottaa välillä löysemmästi. Tässä iässä pahin virhe on kaahata joka paikassa. Alan pikkuhiljaa uskoa, että vauhdin on tasaannuttava. Ei toimia toisten odotusten mukaisesta, vaan siten miten itselle passaa.

Mars on myös siirtynyt karttani 3.huoneeseen, missä muutoinkin on syytä tarkastella päivittäisiä toimintoja.


Näin sanoo Tanhuan oppositio: 

"Transintoivan Marsin oppositio syntymäkarttasi Marsiin pystyy pistämään monenlaisia kapuloita päivittäisten rutiiniesi rattaisiin. Mikään tarkkaavaisuus ei pelasta sinua ongelmilta ja odottamattomilta takaiskuilta sikäli kun elämäsi todellinen motiivi ja tarkoitus on päässyt ajan saatossa katoamaan jonnekin. Vauhdin hiljentäminen tai sängyn alle ryömiminen ei millään tavalla helpota oloasi, vaikka jotkut astrologit tällaisen neuvon saattaisivatkin antaa. Tämä jakso kertoo mitkä asiat elämässäsi ovat eniten pois raiteiltaan ja vastoinkäymisten määrästä ja laadusta voit päätellä kuinka vakavasta suunnistusvirheestä oikein on kysymys.

Ainoa neuvo tälle ajalle onkin pysyä mahdollisimman hereillä ja tietoisena kaikista pienemmistäkin kohtaamistasi ongelmista. Jos käsittelet vaikeuksia viestinä vääristä tai väärällä tavalla toteutetuista päivittäisistä toimistasi niin tulet jatkossa hyvin vaivattomasti suuntaamaan energiasi paljon tehokkaammin sellaisille alueille, joilta on odotettavissa todellista tulosta. Menestyjä tutkii omia virheitään ja oppii niistä. Nyt on sinun mahdollisuutesi avata tie menestykseen tällaisen tutkimuksen kautta."

maanantai 18. helmikuuta 2013

Hiihtäen Aurinko-Kaloihin

Muistin tuolla metsässä hiihtäessä, että kello 14 kieppeillä Aurinko tuolla taivaalla siirtyy Kalojen kosmiseen valtakuntaan. Sieltä Aurinko saa aivan omat värähtelynsä ja aaltonsa, jotka sitten kohtaavat Maan ja pikkuiset ihmiset.

Tätä paikkaa mieheni nimitti 'Rotkoksi'.

Kirsi blogissaan Astrologia ja Arkkityypit kuvaili tätä päivää varteenotettavaksi mietiskelypäiväksi tämän päivän Astrosäätä kuvaillessaan. Mikä osa sinussa sanoo 'ei', kun sielu huutaa'kyllä'? Onko se vaistonvaraista suojelua vai pelon illuusioita?

Siellä Kaloissa on tällä hetkellä myös planeettasuma Neptunus, Mars, Merkurius ja Kheiron. Siellä on myös syntymäkarttani Kuu. 

Mitä tapahtuu vesimerkeille? Herkistytäänkö? Lähteekö mielikuvitus hurjaan laukkaan rakentamaan taidetta tai utopioita? Aukeaako sydän myötätunnolle ja silmille huomata ympäristön hätä? Herääkö yhä suurempi halu luoda ryhmiä, liittyä niiden talkootöihin ja auttaa heikompia?

Ihmevärähtelyjä juuri nuo Kalojen galaxit voivat saada aikaan. Ollaan valppaina!

Sain postista tällaisen viestin ystävänpäiväkortissa:

"Vain kesyt linnut haaveilevat,
       villit lentävät!"




keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Mars-energian aikaa!

Siis vuoden toimnnat ovat alulle laitetut. Nyt se aika, jolloin Mars osoittaa parhainta, avointa energiaansa karttaani nähden. Se ei ole vielä aivan tunteisiin vettynyt, sekin aika vielä tulee jääpuikkojen alkaessa nopsahdella kyyneleitään tuossa auringonvalossa ja kun Mars voimistaa Kalat-energiaa.

Marsin kolmio kohtaa nyt myös Aurinkoni. Pidä itsesi kunnossa, sillä nyt voi tulla töitä!

Oikeastaan nuo henkilökohtaisten planeettojen kulut tuolla kosmisilla radoillaan kehittävät pienen ihmisen ympärille jonkinlaisen spiraalin. Mennään rataa hiljoilleen, kunnes taas kiepsahdetaan uudelle radalle. Iän myötä nuo kiepsahdukset tuntuvat pienemmiltä ja lyhyemmiltä. Marsin kierto on jo puolivälissä, Venus ja Merkurius ovat kiertäneet jo monta kertaa. 


"Marsin kolmio Auringolle on oikein hyvää ja menestyksellistä aikaa kaikille henkisten päämääriesi mukaisille projekteille ja niiden joskus huikeallekin etenemiselle. Sydäntäsi lähellä olevat asiat ja tavoitteet saavat erittäin suosiollisen tuulen purjeisiinsa ja heijastuvat sinusta luonnollisena innostuneisuutena ja iloisuutena, mikä puolestaan saa myös asiasi kannalta tärkeät tahot ja ihmiset vakuuttumaan sinun mahdollisuuksistasi. Saat yllättävää ja vahvaa tukea kaikille sellaisille asioille, jotka tukevat kosmisen elämäntehtäväsi suorittamista.

Ellei tämän jakson aikana tunnu mikään menevän oikein putkeen niin silloin olet onnistunut hukkaamaan todelliset motiivit toiminnallesi, eikä luovuutesi pääse lainkaan esille. Sikäli kun asiat ovat näin kurjalla mallilla niin kannattaa rohkeasti suuntautua kokonaan uusille urille tai etsiä joitakin sinua kiinnostavia harrastuksia, sillä vastaus elämäsi tarkoitukseen on nyt helposti löydettävissä, jos vain vaivaudut katselemaan ympärillesi."


sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Mars kotinurkissa (yhtymä Kuu)

Mars on nyt ihan reilusti minulle muistuttamassa yhtymällään syntymäkarttani Kuuhun, että koti pitäisi saada jo järjestykseen. Olen murehtinut ja tuusannut kaiken maailman muutosten kanssa, ja ainakin tuolla vinttikerroksessa on kaaos, joka odottaa Neitsyt-Marsini järjestelykykyä. Onko sitä edes? Mars Kaloissahan vie aatokset pikkuisen muualle.

Yhtymässä pitäisi liikahtaa jotain uudistuvaa eteenpäin, kahden vuoden mittaiselle jaksolle. Mitään uutta kalustamista tai remonttia ei nyt tässä tilanteessa tule kuuloonkaan. Pitäskö minun nyt viimeistään aloittaa pakkaamaan tavaraa kirpputoritouhuihin. Minullahan on navettarakennuksessa toinen aitta, johon voisin sellaisen pystyttää. Jo tavaroiden hinnoittelu vaatisi oman aikansa.

Vitsi piilee vain siinä, että mistä raskis luopua. Nyt olen vain siirrellyt tavaroita toisesta paikasta toiseen. Pojatkin jo ovat huolissaan katselleen noita romuläjiä. Vaikka eipä silti, kuinka helppoa heidänkin on ollut kasata tänne kaikki, mikä ei mahdu omaan kotiin. 


Tästä en ainakaan luovu! Voi kun tuo yksisarvinen on kuin kotonaan tuossa vanhan peilin edessä!

En voisi luopua mistään käsintehdystä! No muut esineet? Miten voisin luopua lahjoista joita olen saanut!
No entä vaatteet? Mutta niitähän voi vielä tuunata ja pitää! Vanhat laukut, kengät? Niitähän voi käyttää vielä. Vintti on minulle kuin ostoskeskus, jossa voin käydä, ja taas näyttää joku vanha uudelta.

Eikö tuo Kalat vaikutakin aika lailla Kuuhuni tässäkin tilanteessa? Voiko edes Neitsyt-energia siihen mitään?






lauantai 2. helmikuuta 2013

Mehtään menee!!

Nyt se Mars rynnistää osoittamaan taivaita kolmioillaan stelliumiini. Vuorossa Venus! (Kalat- Mars sulk.kolmio Rapu-Venus)

Tässä kaunista sokeria kolmion päällä:

"Nyt jos koskaan on aika ottaa ILO IRTI ELÄMÄSTÄ (mistäs sen mehtässä otat), sillä ajan laatu suosii tällä hetkellä kaikkea sellaista tekemistä, josta TODELLA TUNNET NAUTTIVASI ( ku nautin vain kotona olemisesta, progressiivinen Kuu Rapu). Hauskan pitäminen ei tietenkään ole mikään itsetarkoitus, vaan se johtaa sinut lähitulevaisuudessa ONNESI TODELLISILLE LÄHTEILLE (esoteerisesti ne sannoo, että se on ihmisen sisällä, siis seinienkin sisällä). Ellet koskaan lähde onnesi polulle, et voi tietenkään löytää sinulle kuuluvaa aarretta tästä elämästä." 

- NO LÄHDEN MINÄ NAAPURIIN, TANSSIHARKKOIHIN, KURSSILLE OULUUN JA TAIDENÄYTTELYAVAJAISIIN. Siis sieltäKÖ löytyisi aarre?!!

"Nyt on todella ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä seuraamaan menestyksen suuntaviittoja rakkauden polulla ja se tarkoittaa, että nyt on aika pitää hauskaa oikein tositarkoituksella (enpä viitsis). Mitä iloisemmalla ja rennommalla mielellä elät näitä päiviä sitä onnellisempaa tulevaisuutta sinulla on lupa odottaa (no rennolla ainakin). Voit koettaa miettiä jokaisena tämän jakson aamuna, mitä hauskaa sinä tänään haluaisit tehdä ja sitten toteuttaa mahdollisimman paljon siitä mitä mieleesi juolahtaa (juu, nukahdin aamulla vielä sohvalle ja ulos viemäni vuodevaatteet olivat yltä päältä lumessa, kun heräilin, hauskaa niin).Näin voit tietoisesti hyödyntää tämän kaikin tavoin myönteisen aikajakson ja samalla voit huomata LISÄÄNTYNEEN VETOVOIMASI, joka antaa sinulle rutkasti lisää itseluottamusta rakkauselämän vaativille estradoille (voi jestas kun viitsis meikata ja tukkaa laittaa ja vaatekomeroa penkoa jne.).

Näin siis Tanhuan maksetulta vuosihoroskoopilta ladattiin. Onnea viikon matkalle!



Ok. Tänään ajattelin kyllä vähän muutakin kuin siivota. Ajattelin ladata luovan akkuni. En pidä kynttilää siis ainakaan vakan alla, vaikka pohjissa palaa. Tämä sokerinen transiitti kestää tämän viikon, joten katsotaanpas miten käy.

RANTTAMURALLAA! Oletteko kuunnelleet Eläkeläisiä ja Luikurihumppaa! 


perjantai 1. helmikuuta 2013

Marsin uudet mahdollisuudet Kaloissa

Jotenkin minua kutkuttaa ja kihelmöi tuo Marsin saapuminen Kaloihin. Olenhan Rapu, jonka planeetta on Kuu. Ja olen Kalat-Kuu. Mars saapuukin tuota pikaa yhtymään Kuulleni, mikä on Kaloissa 2,47 astettaa vielä 2. huoneessa. Mitä lienee taas pinnan alla kolahtaa?


Jotenkin olen aina ymmärtänyt hyvin Kalat-ihmisiä. Minulla on useita ystäviä tässä merkissä. Myötäelän hyvin herkästi heidän maailmaansa, välillä kauhistellen heidän herkkyyttään ja vajoamista jonnekin saavuttamattomiin, välillä ihaillen heidän laajaa ymmärrystään ympäröivästä maailmasta. Kun Kalaa löydän omastakin maailmastani. Niin seurallinen ja menevä kuin olenkin, Kalat-Kuu vetää minua väliin muilta saavuttamattomiin. Tarvitsen tuon maailman. Se on samalla minulle se, mistä  juurillani vedän 'nestettä' ja päälaellani sitä suihkutan pois. Se huuhtelee minua jotenkin, putsaa, pesee ja vilvottaa. Sitten taas mennään. Tietenkin niihin vesiin voi välillä hukkua, ainakin jäädä kellumaan. Se, että Kuullani on hyvät aspektit Stelliumiini, pitää kuitenkin aina pinnalla.

Vaikuttaako Marsin toiminta nyt sitten tällaiselta? Vaikka se mennä jyllää ilman empatioita  kuin myös ilman kostonhaluja, niin löytyykö nyt sille esim. herkkyyttä toisenlaisuuteen, elämän monimuotoisuuteen, uudenlaisiin mahdollisuuksiin vai idealistisiin haaveisiin. Näitä sanoja löytyi Astrologian Taika-blogista ja paljon muuta varteenotettavaa tältä alueelta. Marsista Venuksen kera tietoa myös tästä.

Suurkiitokset hänen opeistaan! Ehkä löydän tietoa vielä muualtakin, jota voisin sitten omalta osaltani kommentoida.