sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kompastelua ja harhapolkuja

Viikon verran on Mars avautuvassa neliössä karttani Marsiin. Huh, huh!

Se lupaa kompastelua ja harha-askeleita. 

 
Silloinhan on neliössä myös Marsin nykyinen Skorpioni minun Neitsytmerkkiini. Voisko näinkin ajatella? Eikö siinä haasta galaksienergiatkin toisiaan? Siten ettei jäisi rypemään liian syvällisissä asioissa silloin kun arkiset asiat ovat organisoitavana. Kun sitten Venuskin on karttani Venukseen avautuvassa neliössä...hetken aikaa. Ongelmaa avautuu. Haastetta avautuu. Mars ulkoisena toimintana. Venus sisäisenä energiana.

Noh, sormissakaan ei kaikki tahdo pysyä. Olin sulattamassa litran jugurttiastiallista mustikkamehua. Kippo lipsahti sormistani ja se osa mikä oli sulanut, meni pitkin pöytää. Ja eikö mitä. Se lipsahti toisenkin kerran sormistani ja taas pöydälle. Yksi kannullinen sentään jäi mehua juotavaksikin asti. Laitoin tämän homman Marsin neliön syyksi. Tiedän nyt olla tarkkana. Tai kun katson Venusta, niin olinko sisäisesti jännittynyt illan vieraiden tulosta. Sillä päällisin puolin en myönnä jännitystä.

Huomenna olis tärkeä päivä olla tarkkana! Huomaan nyt, että jännitän huomista päivää. Osaanko toimia oikein? Olen oikaisemassa erästä juttua, jonka oikeastaan muut saivat aikaan. Se ei ollut ihan oma tahtoni.

Aika osuvasti siis Tanhua tulkitsee tätä neliötä lausuen: Marsin neliön aikana sinulta katkeaa yhteys sellaisiin asioihin, joissa sydämesi ei ole mukana ja se aiheuttaa joskus totaalisen turruttavia ongelmia, työn, harrastusten, lasten, sukulaisten tai perheen parissa. 

Nyt on yksinkertaisesti kyseessä 'yhteys autoon'. Se ei ole toiminut. Ja nyt aion sen 'hylätä'. Näinkin voi astrologiaa tulkita.

Neliöt ovat tosi terveellisiä ilmiöitä silloin, kun juuri hengähtää ja rentoutuu. Ettei vain lipsuisi elämän vastuista ja velvollisuuksista. Ymmärtäisin, että kompastelen jo henkisestikin asioiden kanssa silloin kun en toimi sydämen ja totuuden mukaisesti. Jos lähden jotain vetkuttelemaan, piilottelemaan tai epäilemään omia päämääriä, syntyy se harhapolku. Mihin harhapolku vie? Se vie pettymykseen. Ja pahin pettymys on se jos pettyy itseensä.

En halua pettää itseäni, enkä ketään muutakaan. Jos tästä selviää, on tulossa Marsin kiitos kolmion kera.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Miten Mars reagoi Työnakseliin?


MC työnakseli eli Keskitaivas on minulle jäänyt aina vähän hataraksi. Marsin kyydissä nyt on mukava sitäkin tutkia vähän enemmän. Aika vähän löydän siitä teoreettista tietoa.

Juhani Nummela kertoo, että MC:n merkki osoittaa miten toimit työelämässä. Minulla MC on 15 astetta Vaakaa.

MC Vaaka-merkin omaava haluaa tasapainoisiin ihmissuhteisiin, tähtää tunnustuksen ja suosion saamiseen työpaikalla, on yhteistyökykyinen, rauhallinen ja hienostunut, mutta usein epävarma. Näin sanoo Nummela. Mutta tuon Vaaka-merkin pohjalta ehkä löydän myös tiettyä jahkailua töitteni suhteen. En aina tiedä miten päin seisoisin, mihin ensin sormeni pistäisin. Onneksi Marsini on se Neitsyt, josta löytyy järkeä ja organisaatiokykyä. Mutta tässä pieni ristiriita!

MC:n oikealla puolella minulla on Neptunus 10 astetta vaakaa, jonka ymmärrän ja toivon tukevan työtäni intuitiolla ja ilmapiirejä luovalla voimalla. Toisella puolella on Diana-asteroidi 16 astetta Vaakaa ja luo Iris-asteroiditulkinnan mukaan 'valtatien' kartallani, missä höyryän eteenpäin maaliin kuin maaliin, ja jossa joku voi jäädä allekin. Vaaka puolestaan luo Dianastakin idealistin. Tämä yhdessä antaa työelämästäni aika spontaanisen kuvan.Myönnän että innossani en aina näe tallattavan toisen varpaita ennen kuin joku älähtää. Sotatilahan se on.

IC on MC:n vastapäätä eli samaa akselia ja sitä kutsutaan kodin akseliksi. Vaa’an vastamerkki on Oinas, joten kai minä aika omavaltainen ja toimelias koti-immeinen olen. Luon sen itseni näköiseksi. En trendien tai yleisen käytännön mukaan.

Erkki Lehtiranta näkee tällaisen Vaaka-työnakselin luomassa kauneutta ympärilleen ja kasvattamassa emotionaalista luonnettaan. Joo-o. Puupino on kauniisti ladottu ja salaoja osin tasaisesti peitelty. Tähän marsilaiseen tunnelmaan sopinee se pino, mikä on kuivaamassa savusaunan lämmitystä varten, haapapuita!

Mars toiminnan planeettana sopinee varmaan hyvin yhteen työnakselin kanssa. Ainakin sen luulisi panevan lisäpuhtia työasioihin myönteisissä kulmissa. Kun taas haasteellisissa kuvioissa varmaan pitää tarkastella työasennetta, muuten on seinä vastassa.

Mars kierrollaan aloittaa iloisesti avautuvalla sekstiilillä (en jaksa niitä muita vielä tarkkailla) yhteyden yleensä kaikkiin akseleihin ja planeettoihin. Kuten nyt Keskitaivaaseen viikon ajan.  Se ilmoittaa tekemisen ja työn myötätuulesta. Nyt olisi hyvä aika toteuttaa ideoita ja suunnitelmia konkreettisella tasolla. Nämä kantavat hedelmää nyt. Jos....

Jännää kuitenkin sekin, että myös Jupiterilla on kaunis kolmio MC:hen, kylläkin sulkeutuvana. Jokin 'lahja' kovasta työstä?

Jospa saisin työkaluvajan suunnittelemani hyllyt valmiiksi ja ruusuaidan loppuun tehdyksi, sekä salaojarakennelman täytettyä ja tasoitettua. En tiedä riittäneekö siihen viikko. Tai on minulla pari ideaa esitellä kyläyhdistyksenkin kokouksessa.

Sama kuvio kohdistuu IC:lle eli kodin akselille sulkeutuvana. Nyt pitäisi remontti tulla loppuunsaatetuksi, ja remonttimiehelle on maksun aika. Ja nautinhan minä uudenlaisen kodin lämmöstä. Tuntuu että enää se ei karkaa harakoille, kuten viime talvena teki. Oikeastaan talo on saanut monta uutta parannusta ja olen siihen kaikkeen tyytyväinen. Mutta tekemistä riittää vielä. 

Ja tulossahan on Marsin neliö tälle akselille. Mitähän haastetta se meinannee?


sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Mars ja Pluto



Pluto nimetään usein kuoleman planeetaksi, suurten peruuttamattomien muutosten planeetaksi niin yksilö- kuin yhteiskunnallisellakin tasolla. Pluton tehtävä on poistaa sellaiset asiat, jotka eivät enää palvele yksilön tai yhteiskunnan kehitystä. Se edustaa myös voimaa.


Pluto on minun karttani hallitseva planeetta, koska Nousumerkkini on Skorpioni. Se sijaitsee myös karttani 8. huoneessa mikä on Pluton oma huone. Tällä hetkellä Pluto kierrollaan on vastakkaisessa huoneessa eli huoneessa 2 Kauriissa.  Joten minun Pluto-Leijonani on vastakkaisessa asemassa vasta kun kiertävä Pluto on Vesimiehessä vuonna 2023 paikkeilla. No liekö tuo paljoa merkitsee...

Mietin Pluton ja Marsin käyttäytymistä suhteessa toisiinsa. On aivan eri juttu, jos Pluto kierrollaan koskettaa syntymäkartan Marsia, koska se viipyy tuossa kuviossa pitkään hitaalla kierrollaan. Ja eri juttu, miten Mars transitoi saman kartan Plutoon, jossa se viivähtää vain muutaman päivän. Minun elämäni aikana Pluto on ollut yhtymässä Marsiin ehkä samoihin aikoihin, kun minusta tuli avioerolapsi. Tuota yhtymää ei tule tapahtumaan tässä elämässä toista kertaa. Mutta Mars ehtinee montakin kertaa tulla yhteen syntymäkartan Pluton kanssa. Erkki Lehtiranta (Astrologia ja henkinen tie) näkee, että nämä kaksi imevät toisistaan voimaa. Ymmärtäisin, että Mars transiiteillaan saa sitä Plutolta, mutta taas Pluto vähentäisi Marsin energioita ja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Koska Pluto on kollektiivinen planeettaenergia, näkisin, että se tuo Marsin toimintaan mukaan yhteisöllisyyttä.

Raimo Nikula sanoo Marsin kosketuksesta Plutoon, että se tuo esiin itsensä toteuttamista. Kehittymätön (mikä se sitten lieneekään) vaatii ympäristöltä, on itsekäs ja painostava. Rakentavalla puolella ihminen luo uraansa ja omaa hyvän johtajan aineksia, pystyy uudistumaan ja uudistamaan. Näin varmaan näkee Tanhuakin esim. tässä avautuvassa transiitissa.

Marsin avautuva kolmio Plutoon
Tämän ohituksen voimakkuus on *tähteä.
Tarkka ajankohta 25.10.2012
Vaikutus alkaa 21.10.2012 ja päättyy: 29.10.2012
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Marsin kolmio Plutolle antaa sinulle näiden päivien aikana todella ruhtinaallisen palkkion kaikista hetkellistä voimaa ja rohkeutta vaatineista päätöksistäsi viimeisten kuukausien aikana. Tällaisten vaikeilta tuntuneiden päätösten seuraamukset esittäytyvät nyt mahdollisimman kiitollisessa valossa ja tulet törmäämään yllättävään tukeen sinulle tärkeissä asioissa. Joitakin aivan uskomattomia sinun kannaltasi myönteisiä muutoksia tapahtuu niillä elämäsi sektoreilla, joilla olet rohjennut uhmata muiden odotuksia ja vaatimuksia kuluneen vuoden aikana.

Mitä itsekkäämmin olet pitänyt kiinni omista tavoitteistasi, sitä menestyksekkäämpää aikaa sinulle on tälläkin kertaa luvassa. Sinulle saatetaan tarjota melkoisen suuriakin vastuita, joita ei tulisi ollenkaan hätkähtää vaan ottaa vastaan kiitollisin ja luottavaisin mielin.

Sikäli tuo voisi olla puhuttelevaakin juuri nyt, kun olen liittynyt kyläyhdistyksen jäseneksi ja olen menossa ensimmäiseen kokoukseen siinä. Yhteisissä intresseissä olemmekin jo tavanneet ja monet asiat ovat loksahdelleet yhteen. Toisaalta toiminta on tuttua, sillä olen ollut aikoinaan mukana jo kahdenlaisessakin kokoonpanossa ja suurten juttujen toiminnoissa. Eikä ne jutut ole pieniä nytkään, pelkään pahoin. Tekemistä piisaa. Ja kun minulla on oma lehmäkin ojassa (kesäkahvilani), on kyse toisenlaisesta toiminnasta, jossa ehkä tuo kehittymätön ja rakentava voima voivat joutuakin mittelöön.

Huomattavaa kuitenkin se, että Mars on jo aikaisemmin tehnyt sekstiilin ja neliön Plutolleni, joita en niinkään ole huomioinut. Marsin tullessa Vesimieheen se on oppositiossa Plutoon, joka voi olla mielenkiintoisempi tutkiskella.


torstai 18. lokakuuta 2012

Hyvien transiittien vaara


Nyt on esillä valtavasti hyviä transiitteja; kolmioita ja sekstiilejä. Jotenkin valpastun. Varaudun. Ei voi olla totta! Vaikka kyllä se saisi olla totta.


Neptunus perääntymässä syntymäkartan vastakkaisen sektorin kanssa, missä Neptunukseni on. Ja missä myös sen Mars sijaitsee. Tämän täytyy merkitä jotakin. Huoneet 3 ja 11. ”Ilmahuoneita, jossa toiminta kohdistuu sosiaaliseen kanssakäymiseen, mielipiteiden vaihtoon ja ihmissuhteisiin. Kumppanuudet, tuttavuudet ja ystävyydet tärkeimpiä. Nämä huoneet vahvistavat yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ihmisten välillä.” Näin sanoo Juhani Nummela. Ja näinhän se on. Ei yksin ole mitään.

 
Jotenkin tämä kuva on hyvä symboli tälle kosmiselle kaudelle, missä vesi, niin kovaa kuin se on, ei enää tee kipua kiville, jotka se aikojen saatossa on hionut pyöreiksi. Vesi on luonut ne pyöreiksi. Kivi yksin ei pyöristy. Eikä vesi hio yhtä yksin. Koko ranta on täynnä pyöreitä kiviä. Ja näin se on kaunis kokonaisuus.
  
Minulla on taustalla Neptunuksen kolmio Kuuhuni ja Uranuksen neliöt stelliumiini, molemmat sulkeutuvana. Mutta sitten on paljon muutakin; aivan hurjia transiitteja. Sillä positiivisuudellaan niissä on vaara. Sanotaan, että syntymäkartta, missä on paljon helppoja kuvioita, on laiskan ihmisen kartta. Nyt pitää olla tarkkana, ettei vaivu liikaan hyväuskoisuuteen ja vetämättömyyteen tai toiveikkuuteen.

Saturnuksen sulkeutuva kolmio Kuuhun sanoo, että olen rakentanut juuri sellaiset olosuhteet, joita olen haaveillut. Joo, ulkoseinä on lämpöeristetty ja ulkoeteinen ikkunoita vailla valmis. Jos vaikka nekin ehtisin saada 12.11. mennessä.

Jupiterin sulkeutuva kolmio MC lupailee sosiaalisessa elämässä sellaisia harppauksia, ettei voi järjellä käsittää. Kuinka vaarallista tällaiselle höyrypäälle!!! Samalla avautuva sekstiili keskiyölle antaa ensimmäisiä näyttöjä niistä uudistuksista, joita kaksi vuotta sitten uskalsin tehdä kodin ja perheen alueella. Hyvä!

Saturnus avaa kolmion Stelliumilleni. Ensin Merkuriukselleni toteuttaen aatokseni konkreettisella tasolla. Ja nyt kuulemma pitäisi kirjoittaa se kirja! Heti perään Venukselle, jolloin tulen löytämään upeita mahdollisuuksia haaveitteni toteuttamiselle. Jospa maalaamisen inspiraatio syttyisi! Ja vihdoin kolmio myös Auringolleni, joka lupaa vieläpä arvokasta tukea kaikelle tuolle korkeammalta taholta. Siis aivan hurjaa!! Sitten löytyy lause, jonka allekirjoitan rauhallisemmalla mielellä: Se mikä on tärkeää sinulle, on tärkeää myös ympärilläsi olevan maailman kehittymiselle ja kasvamiselle.

Ja tähän onnellisten tähtien joukkoon sitten vielä Marsin tarjoama Onni!

Nappaan sen tähän kokonaisuudessaan tuolta astro.fi-sivustolta:

Mars sekstiili Neptunus

Tämän ohituksen voimakkuus on *tähteä.
Tarkka ajankohta 21.10.2012
Vaikutus alkaa 17.10.2012 ja päättyy: 25.10.2012
Tämä ohitus toistuu noin 8-16 kuukauden välein.

Marsin sekstiili syntymäkarttasi Neptunukselle on kuin pieni lottovoitto kaikelle luovalle ja intuitiiviselle toiminnalle. Kysymyksessä on palkkiojakso muutamien viimeksi kuluneiden kuukausien ajalta kaikista intuitiosi pohjalta aloittamistasi ja toteuttamistasi asioista. Alitajunnan äänen kuunteleminen ei koskaan ole helppoa, mutta kosmisen järjestyksen kannalta se on äärimmäisen tärkeää ja siksi tällainen palkkioaika palkitsee sinua parhaimmillaan tosi ihmeellisillä ja onnekkailla sattumilla siellä missä olet rohkeimmin käyttänyt hullua luovuuttasi.

Koeta nyt luottaa näihin onnenkantamoisiin ja ota rohkeasti vastaan mitä sinulle tarjotaan, sillä mahdollisuudet jotka nyt jätät käyttämättä eivät tule uudelleen jakoon. Jotain uutta ja mielikuvitustasi ruokkivaa säpinää on nyt tarjolla, joten mitähän jos laittaisit silmäsi kiinni ja alkaisit sitten katsella tätä maailmaa voittajan näkökulmasta, jolloin sinulle osuvat voitot pysähtyisivät oikeaan osoitteeseen. Tämäkään kuvio ei anna suurta lohtua sellaiselle, joka ei
normaali-elämässä uskalla luottaa alitajuntansa antamiin vihjeisiin.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Mars Jousimiehen matkassa

Mars kulkee Jousimiehessä 6.10 - 16.11 välisen ajan. Mukavaa matkaa kaikille! Vauhtia rattaisiin... "tulen liekkinä saavuit kerran". Neitsyt-Marsini voisi hillitä aggressioita, joita se voi tuoda mukanaan, hillitöntä kiihkoa ja menopeliä. Nyt ei lähdetä matkaan, kotometsään, naapuriin tai kaupunkiostoksille vain. Mielen matkoja voisin tehdä, mielikuvitusjuttuja aina riittää. 


Eräs ihana hörhöystäväni kertoi, että kun lähestytään tuota 12-21-numeroita, tietoisuutemme avaa silmämme näkemään toisenlaisia olentoja. Jospa vihdoinkin näkisin keijut ja tontut tässä ruusutarhassani! Tai eihän tiedä mitä siellä vielä kohtaan. Hörhiläisiä, maahiaisia, rumihia, ruusuisia marsilaisia. Hauska kuvitella. Kuvittelu sopisi tähän Mars-kauteen.

Mars Jousimiehessä pitäisi antaa fyysistä kuntoa ja kestävyyttä. Eiköhän. Kävin tänään kalevalaisessa jäsenkorjauksessa. Kävi tosi makiasti, paikat on möyritty ja muokattu. Olen menossa vyöhyketerapiaan, eikä sekään mitään suloista hommaa ole, huutaa pitää. Ja hierontakin on luvassa. Vieläpä auranpuhdistustakin luvattiin. Johan siinä kunto nousee! Jospa Jousimies-energia siunaisi terveyttä vähän jokaiselle tähän flunssia riepottavaan ajankohtaan. 

Mutta kuten asiaan kuuluu, jotakin voi mennä yli. Yli hilseen, ylitse vuotavaksi, yli äyräitten, yli ymmärryksen, ylimääräistä...

Minulla Mars on nyt sen omassa 1.huoneessaan. Itsevarmuus korostuu. Jotain voi nousta hattuun. Onneksi Marsini on hillitty Neitsyt. Jospa se pitää minua maan kamaralla. Jotenkuten. Valloitushalua voi ilmentyä. Ei kiinnosta sekään. 

Pitäisköhän eläkeläisille tehdä ihan omansa astrologia?

Tässä on ainakin käytetty mielikuvitusta!

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Mars ja Kuu

Yhdistän tällaiset kuviot kotihommiini. Siihen mitä talo ja piha minulta vaativat. Miten toimin siinä ja miten ne energiat siinä kulkevat. Siinä on selviytymisen ongelmia, kärsimättömyyttä, laiskuutta tai kiireisyyttä. Jotain tekemistä, mistä on itse vain vastuussa. 

Minun kartallani Kuu on Kaloissa ja huoneessa 2, omistamisen huoneessa. Minulla on haltijaoikeuden vastuu taloon. Ja hyvin tunteenomainen yhteys tähän kaikkeen. Tämä on elämäni pesä, jonne joskus sain tulla maailman teiltä. Tässä on ollut niiiin hyvä olla. Miksi en sitä pitäisi yllä. Mutta työtä se vaatii, eikä työ saa olla negatiivinen ilmaus. Se on ihmisen elämän sisältöä. Mars tekee talven aikana monenmoisia kuvioita tähän pisteeseen. 

Tällä hetkellä Marsilla on avautuva neliö Kuuhun. Eli nyt pitäisi tosissaan toimia kodin hyväksi. Ja tekemistä olisi, sekä virallisella taholla että toiminnan taholla ihan fyysisesti. Minun harteilla kaikki. Eli nyt pitäisi toimia ja tehdä oikeat ratkaisut. Tässä Tanhuan tulkinta siitä. En kuitenkaan näe, että nämä hommat mitenkään kasvuani hidastaisivat, päinvastoin. Juuri nyt on kasvustani kyse, siinä miten osaan hoitaa hommat niin että kaikki voisivat olla tyytyväisiä ja ennen kaikkea MINÄ itse. Ja se MINÄ ei ole tyytyväinen, jos ei muutkaan. Odottamattomia ongelmia voi kuitenkin tulla esiin.Viime syksynä oli home, talvella oli jäävuori, kesällä remontti. Mitä nyt?

Tykkään ikkunoista. Siinä on suljettu, rajattu tila, josta avautuu näkymä maailmalle. Sekin vielä tiettyyn suuntaan. Voi turvallisesti keskittyä. Edessä ei ole liikaa jotain. Nuo pyöreät pajupallot ovat terapeuttisia tehdä. Tämä ikkun ei ole kotoani, vaan Metsolan kartanon eteisestä.


Mars neliö Kuu

Tämän ohituksen voimakkuus on **** tähteä.
Tarkka ajankohta 11.10.2012
Vaikutus alkaa 7.10.2012 ja päättyy: 15.10.2012
Tämä ohitus toistuu noin 1 vuoden välein.

Marsin tehdessä neliötä Kuulle kuohahtelevat tunteesi tavallista helpommin kaikissa sellaisissa kotiin, asumiseen ja perhe-elämään liittyvissä asioissa, joihin olet tiedostamattasi juuttunut kiinni siten, että henkilökohtainen etenemisesi ja kasvusi on vaarassa kokonaan pysähtyä. Vastoinkäymiset ja sanaharkkaan johtavat erimielisyydet toimivat sinulle merkkeinä liian ahtaiksi rakentamistasi käyttäytymismalleista, joista sinulla on mahdollisuus juuri nyt tulla tietoiseksi.

Hermostut etenkin sellaisille ihmisille, joiden edessä et uskalla olla oma edistyksellinen itsesi vaan esität jotain roolia, joka ei millään tavalla ole sovtettavissa todellisiin tunteisiisi. Vähemmästäkin sitä ihminen hermostuu.

Tiedostamalla omat aggressiiviset reaktiosi läheisiäsi kohtaan tämän transiitin aikana saat nopeasti selville eniten muutosta kaipaavat tilanteet ja ihmissuhteet elämässäsi. Mutoksen laatu selviää vasta sitten kun ongelmakohta on ensin tiedostettu, joten aloita viisaasti tarkkailemalla itseäsi.


Taustalla on kuitenkin eräs suurempi kuvio, joka toimii ehkä turvana, rajoinani ja apunani. Saturnuksen kolmio Kuuhun lokakuun ja marraskuun ajan. Sekin avautuva. Tässä on ikään kuin kaksi energiaa vastakkain, jotka eliminoivat toisiaan. Näin sanoo Tanhuan Saturnus-energia kohteeseen Kuu. Täydellistä!!

Elät nyt tunne-elämäsi osalta toiminnallista ja antoisaa aikaa kaikkien asioiden osalta, jotka olet tähän asti kokenut itsellesi tärkeiksi, mutta joihin et aiemmin ole saanut puoltavaa lausuntoa läheisiltäsi. Rohkeutesi elää omia turvallisuuden ja hyvänolon tunteita kuunnellen silloinkin kun toiset reagoivat tekemisiisi kielteisesti tulee palkituksi tämän jakson aikana. ....
Mitä omaehtoisemmat rajat olet pystynyt itsellesi tähän mennessä luomaan, sitä kivuttomampaa sinun on nyt rakentaa itsellesi juuri sellainen ympäristö ja olosuhteet, joista olet aina haaveillut. Niiltä osin kun olet luopunut omista sisäisistä tarpeistasi muiden hyväksi tulet tuntemaan olosi pysähtyneeksi, sillä juuri tällaiset sinun kannaltasi tarpeettomat velvollisuudet painavat nyt raskaina niskassasi, etkä pääsekään toteuttamaan niitä uudistuksia, joita haluaisit.
Tämä aika antaa kuitenkin erinomaiset puitteet vapauttaa itsesi turhista rajoituksista helposti ja tuskattomasti, jotta tulevaisuudessa pääsisit rakentamaan sellaista maailmaa, jossa itsekin tunnet viihtyväsi...
 
Joten nyt vain tätä kotia ja puutarhaa rakentamaan. Ilman toimintaa se ei suju!

Tykkään niin kovasti tästä laulusta! Kiitos Chydenius!  

Astrolgian Taika muistutti Marsin tulemisesta Jousimiehen merkkiin!  Happea tuleen ja tekemisiin! toivottavasti. Hänen edellinen tiedote käsittää Saturnusta, joka on siirtynyt Skorpioniin, joten siellä ne syvät mietteetkin mukana.

Mallan blogissa on paljon Saturnuksen keskeistä luonnetta; Oppitunteja luopumisesta.

Myös Emilia Auringonpaluublogissaan tutkailee Saturnusta.